
خرید چیلر در اصفهان با گروه فنی مهندسی طلوع تهویه به شما کمک می کند تا بهترین انتخاب را از نظر کیفیت، قیمت و … داشته باشید. پس همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید تا شما را در خرید چیلر در اصفهان یاری کنند
چیلر چیست؟ کاربرد دستگاه چیلر چیست؟ چیلر چیست و چگونه کار می کند؟
چیلر ها دستگاه هایی هستند که گرما را از مایعات می گیرند و عمل سرد کردن را انجام می دهند. نقش چیلرها در سیستمهای تهویه مطبوع این است که گرما را از مایع در حال چرخش از سیستم میگیرند و از دمای آن می کاهند. حال این مایع سرد شده را برای استفاده در دیگر مراحل تهویه مطبوع تهیه میکنند. معمولا این مایع سرد به هواسازها و فن کوئلها ارسال میشود و باعث کاهش دمای محیط میشود
گونهای دیگر از چیلرها هستند که برای خنککاری ماشینها و موتورها استفاده میشود. به جز خنک کردن مایع مبرد، در بعضی از سیستمها، از گرمای جذب شده در چیلر برای افزایش دمای قسمت دیگری از این سیستم استفاده میکنند.
در کل دستگاه چیلر به دو نوع جذبی و تراکمی تقسیم می شود
چیلر های تراکمی
چیلر های تراکمی از طریق انرژی الکتریکی منجر به تولید سرما میشوند. همانگونه که از اسم این دسته مشخص است، این چیلرها با افزایش فشار گاز و متراکم کردن آن چرخه را هدایت میکنند. ابتدا گاز موجود در چرخه فشارش افزایش مییابد. در مرحله بعد با از دست دادن گرما در محیط سرد، به مایع تبدیل شده و به مرحله بعد میرود و فشار و دمایش کم میشود و با این دمای کم در مجاورت محیط مورد نظر قرار میگیرد و دمای آن را کاهش میدهد. اجزای مهم چیلر تراکمی عبارتاند از: کمپرسور، کندانسور، اواپراتور، شیر انبساط، لرزه گیر، تابلو برق.
چیلرهای جذبی
چیلرهای جذبی هم مشابه چیلرهای تراکمی عمل میکنند ولی با این تفاوت که فشار، در گاز خارج شده از اواپراتور است، به این شکل که گاز بعد از عبور از اواپراتور، توسط یک ماده جاذب مانند لیتیوم بروماید، جذب شده و با هم به سمت مرحله بعد میروند. این ماده مخلوط با استفاده از یک پمپ، به سمت مولد حرارتی انتقال داده میشود. در این قسمت آب مخلوط گرم شده و بخار میشود و این بخار به کندانسور میرود. ادامه مسیر مانند مراحل ذکر شده در چیلر تراکمی میباشد. اجزای چیلر جذبی عبارتاند از: جذب کننده، مولد بخار، کندانسور، اواپراتور، شیر انبساط، لرزه گیر، تابلو برق.
در اینجا قصد داریم 5 اجزای مهم چیلر را به شما معرفی کنیم
قیمت چیلر در اصفهان : برای مطلع شدن از آخرین قیمت چیلر با ما تماس بگیرید
- کمپرسور (متراکمکننده) : این قطعه ارزشمند در واقع حجم گازها را کاهش میدهد و فشار آنها را بالا میبرد. کمپرسور ها دارای انواع مختلفی نظیر گریز از مرکز، محوری، دورانی و … هستند.
- کندانسور : در حقیقت وظیفه کندانسور خنک کردن است. کندانسور معادل چگالنده است و عمدتا در تبدیل بخار به مایع نقش ایفا میکند. معمولا کاربرد کندانسورها در فرایند تولید برق و پالایشگاه هاست. این ابزار دقیقا نقطهی مقابل اواپراتور است.
- اواپراتور : در صنعت از این ابزار برای تبدیل فاز مایع به فاز گاز استفاده میشود. نام دیگر این وسیله تبخیرکننده است. اواپراتورها، در صنعتهای گوناگونی نظیر نوشابه سازی، صنایع غذایی، دستگاه تهویه مطبوع و …. کاربرد دارند. این ابزار دقیقا نقطهی مقابل کندانسور است.
- شیر انبساط : یکی از قسمت های سیستمهای تهویه مطبوع شیر انبساط است که کارشان کنترل میزان ورودی به اواپراتورهاست. در این مرحله شیرهای انبساط تعیین میکنند که چه میزان سیال سوچرهیت یا فوق گرم به اواپراتور برسد. طریقه عملکرد آن به این شکل است که زمانیکه دمای اواپراتور افزایش مییابد فشار سیال کاری افزایش مییابد در نتیجه به سوزن شیر فشار آورده پایین رفته و به این صورت جریان سیال بیشتری وارد اواپراتور شده و گرما بیشتری جذب کرده و منجر به خنک شدن سیال و سوزن دوباره بالا میرود. لازم به ذکر است که شیر انبساط در دسته کنترل کنندههای مکانیکی قرار دارد.
- لرزهگیر: از دسته ابزازهایی هستند که برای کاهش ارتعاشات سیستم مورد استفاده قرار میگیرند و در انواع مختلفی عرضه شده اند. دستههای ساده مربوط به اولین اختراعات بشر و گروههای پیچیده که دارای طراحی مهندسی خاص و نوینی هستند. این ابزار در همهجا از گوشی گرفته تا هواپیماها کاربرد دارند.
- تابلو برق: یک اتاقک و یا محفظه کوچک است که با استفاده از سیم پیچیها کلیدهای مختلف که به جای جای یک سیستم متصل هستند، میتوان سیتم را کنترل کرد. این تابلو ها از قطعاتی نظیر کلیدها و قطعات کنترلی و حفاظتی و لوازم نمایشگر ساخته میشوند.